Despre noi

Acasa Despre Wellborn

MATERNITATEA WELLBORN

Specialiști dedicați și aparatură aliniată la standardele internaționale

Maternitatea WELLBORN este un sistem complex în care competența medicală dă mâna cu aparatura de ultimă generație, aliniată la standarde internaționale. Dotările moderne din fiecare departament medical ne permit să avem grijă de tine pe tot parcursul sarcinii și să îți oferim experiența unei nașteri sigure și ușoare.

Echipele noastre de medici sunt pregătite pentru orice situație, iar supraspecializările lor diverse creează un ecosistem complet, în care tu ești pe mâini bune în fiecare secundă. Beneficiezi de o abordare 360° și de echipamente la cele mai înalte standarde europene, totul pentru ca tu și bebelușul tău să fiți sănătoși și liniștiți

Compartiment spitalizare continuă tip "rooming in": saloane cu 1 și 2 paturi

Perioada post-partum este delicată pentru orice femeie. După naștere, tot ce îți dorești este să îl ai pe bebe cât mai aproape, tot timpul. La Wellborn, puti alege să stați împreună 24/24 în același salon, în intimitate și confort maxim pentru amândoi. Tu vei ști non-stop ce face și cum este, iar el te va simți în permanență alături de el - începutul unei relații speciale, așa cum trebuie să fie!

2 Săli de operație Ginecologie/Obstetrică-Ginecologie cu dotări de ultimă generație

Pe lângă echipa medicală profesionistă, îți punem la dispoziție cele mai moderne săli de operație, dotate cu aparatură ce respectă cele mai înalte standarde europene. Indiferent de intervenția pe care o vei avea, poți fi liniștită și sigură că tehnologia actuală lucrează în favoarea ta.

2 Săli ultramoderne de naștere naturală, cu salon pre-travaliu și salon post-partum

Fie că te afli la prima sarcină sau nu, momentul nașterii va fi întotdeauna unul special, plin de emoție. Wellborn îți creează cea mai confortabilă experiență, cu săli ultramoderne de naștere naturală, în care te vei simți aproape ca acasă. Ai salon dedicat pre-travaliu, dar și un salon post-partum, ca să te simți în siguranță și protejată la fiecare pas.

Departament Neonatologie, cu zonă dedicată pentru terapia intensivă neonatală

Încă de când pășești pentru prima dată în clinică, echipa Wellborn ia în calcul toată familia. Atât tu, cât și bebelușul, veți primi cea mai bună îngrijire. În cadrul Maternității Wellborn, am pregătit o secție performantă de Neonatologie, cu o zonă specială pentru terapie intensivă neonatală. În cadrul acesteia, nou-născutul poate fi văzut prin geam, pentru ca tu, tatăl și membrii familiei să aveți contact cu micuțul în permanență.

Zona ATI adulți

Indiferent de etapa în care se află sarcina ta, dacă ai născut sau nu încă, te vei afla sub permanenta supraveghere a personalului medical. În cazul în care ai nevoie de orice tip de intervenție sau îngrijire, medicii Wellborn acționează rapid și sunt pregătiți cu o zonă ATI modernă, din care nu lipsește aparatura performantă.

Detalii care fac diferența

Diferența dintre o naștere obișnuită și o experiență cu totul magică stă în cele mai mici detalii. De aceea, ne asigurăm că perioada de spitalizare este cât mai plăcută, atât pentru tine, cât și pentru nou-născut. Îți oferim toate produsele de igienă personală și lenjeriile de care ai nevoie, astfel încât tu să nu ai nicio grijă și să te concentrezi doar pe clipele speciale. Te așteptăm cu pachete de naștere personalizate, iar dacă nu știi ce să alegi, contactează-ne! Ai propriul consilier Wellborn alături, care te va îndruma pe toată durata sarcinii.

To top